Barnas gruppeskiskole

Vi har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer!

Hovden Aktiv Skiskole har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer! Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.

Ukesgruppe

Hver mandag starter ukesgruppe for barn og ungdom mellom 4 og 15 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro. Gruppen følger en naturlig progresjon gjennom uken ettersom nivået stiger!

NB! Ukesgruppe krever minimum 4 påmeldte. Ved tre eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener mandag til tirsdag. Man må vare med på mandagens leksjon.

Weekendgruppe

Lørdag til søndag tilbyr vi gruppekurs for barn fra 3 år til 9 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro.

NB! Weekendgruppe krever minimum 3 påmeldte. Ved to eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener lørdag. Man må vare med på lørdagens leksjon.

 

En leksjon er 90 minutter. Oppmøte er utenfor Hovden Aktiv sine lokaler i bunnområdet på Hovden Alpinsenter.

Booking online må skje minst 24 timer før leksjonen begynner. Eventuelle restplasser er tilgjengelige på telefon 37 93 94 04 eller direkte i vår butikk.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med.

 

Nivåer

NYBEGYNNER

Nybegynnerkurs for de som aldri stått på ski eller som kun har prøvd noen få ganger. Her vil vi bli kjent med å stå på ski. Vi trener på grunnleggende ferdigheter og kunnskaper, som blant annet å ta tallerkenheisen, svinge og stoppe. Vi kjører i de grønne og blåe løypene. Det er det letteste løypene og passer for nybegynnere.

Lett øvet

Fortsettelse for å finne rytmen i skikjøringen. Vi kjører i blå og i blant røde løyper. For å delta i lett øvet bør eleven kunne grunnleggende ferdigheter og kunnskap så som å stoppe, svinge og ta tallerkenheisen selv.

Øvet

Her trener vi på finsliping og forbedring av teknikken i et høyere tempo. Vi kjører i røde og svarte løyper, og alle trekk og heiser. For å delta bør eleven kunne kjøre kontrollert i røde løyper og er ikke redd for å utfordre seg selv de svarte løypene. De svarte løypene kan være krevende, og egner seg derfor for erfarne kjørere.