Eiendom på Hovden

Selge hytte på Hovden?

Exbo Eiendomsmegling har kontor på Hovden. Ta kontakt med Exbo sin fjellmegler Svenn Erik Kvannes for en uforpliktende verdivurdering.

 

Salgsstart på nye leiligheter i Vesteheisen familiepark med 2 soverom, stue og kjøkken - fra 57 kvm - priser fra kr 1990 000,-

Veistheisen Familiepark er et fullserviceanlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier. Egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, relax-rom, peisestue, smørerom. I tillegg tilbyr vi nå garanterte leieinntekter for de som ønsker å leie ut når de ikke bruker leiligheten selv.

Se mer om prosjektet

Frivillig utleie gir deg tilnærmet kostnadsfri leilighet i Vestheisen Familiepark. Det understrekes at det ikke er noe utleieplikt og at dette kun er et frivillig tilbud for de som ønsker inntekt på sin leilighet når de ikke bruker den selv.
Hovden Alpinsenter har 120 000 kunder hvert år og mange ønsker å leie et sted å bo. Med Vestheisen Familiepark sitt unike konsept og beliggenhet gir vi deg som kjøper garanterte leieinntekter de 3 første årene.
Bruker du ikke leiligheten din mer enn annenhver uke så, leier Hovden Alpinsenter leiligheten din i perioden du ikke bruker den selv.

Vil du leie ut leiligheten din annenhver uke til Hovden Alpinsenter, gir vi deg fast leiesum pr. år.
2 soverom – fast leie på kr 40 000,- pr. år
3 soverom – fast leie på kr 50 000,- pr. år
4 soverom – fast leie på kr 75 000,- pr. år
Det funger på den måten at det ene året har du første del av jul/nyttår og neste år har du siste del. Det samme gjelder for påsken. Vinterferien og høstferien velger du selv hvilken uke du vil bruke ut i fra når vinter/høstferie er der du bor. Utover dette har du leiligheten disponibel annen hver uke gjennom hele året. Ønsker du på noen tidspunkt en ekstra uke, så får du bare fratrekk på de garanterte inntekt for den ekstra uken du vil benytte den selv.

Utover dette skreddersys det for egenbruk og utleie tilpasset hver enkelt kunde sitt behov. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om hvordan du kan ha en tilnærmet kostnadsfri leilighet på Hovden.

Vestheisen Familiepark er et fullserviceanlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier. Her får du egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, relax-rom, peisestue, aktivitetsrom med billiard og bordtennis samt smørerom
Påsketilbud – signer kontrakt i påsken og få med 2 årskort for første sesong etter overtakelsen av leiligheten til jul 2018 – verdi kr 11 000,-

Les mer om Vestheisen Familiepark her

Kjøpe fritidseiendom på Hovden?

Exbo har en stort utvalg av fritidseiendommer til salgs på Hovden.

Oversikt over fritidseiendom til salgs på Hovden

Nye prosjekter på Hovden

Vestheisen Familiepark

Et fullservice-anlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier Egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, «relax room», peisestue, smørerom. Ønsker du en leilighet på fjellet, hvor alt er tilrettelagt for at du skal kunne bruk all din tid på hygge og kos med familien? Da er Vestheisen familiepark stedet for deg!

Mer info

Hovden Alpin Lodge & Spa

På Hovdens mest attraktive tomt former det seg nå det som vil bli regnet som det mest attraktive prosjektet på Hovden for all fremtid. Utsikt, sol, nærhet til spa, restauranter, butikker og ikke minst ski inn ski ut, gjør dette prosjektet unikt i norsk sammenheng.

Mer info