Åpningsfestivalen 2017

9 desember feirer vi at vinteren og snøen er på plass med stor åpningsfestival med mange fete konserter med blandt annet Onsdagsbandet, Jaa9&OnklP og Pasha på Offpiste Hovden.

Onsdagsbandet

Onsdagsbandet kjennes som et av de beste liveband innen sin sjanger. Med bred erfaring fra store konsertscener og festivaler. Bandet som kjennetegnes med å alltid stille med det fresheste repertoaret skaper alltid en feelgood stemning fra første låt og dansegulvet fylles umiddelbart. Det legges stor vekt på at alle i publikum skal få en fantastisk kveld!

Jaa9&OnklP

Jaa9&OnklP er ikke bare veteraner i hip-hop miljøet lenger. De er og som veteraner og regne på den norske musikkscenen generelt. De har en rekke utgivelser bak seg, som «Bondegrammatikk», «Partysvenske» og «Glir forbi».Få artister kan vise til en sånn produktivitet på utgivelser og suksess i løpet av 15 år.

Pasha

Pasha er et av de mest karakteristiske up `n´ coming hiphop-ikonene som beveger seg i musikknorge. Pasha er kjent som en karismatisk energibombe på scenen og har bland annet opptrådt på X-games i Oslo der han ble en umiddelbar favoritt hos både deltagere og publikum.

Julbordspakka:

Begynn kvelden med middag på Hovden Alpin Lodge for å senere avslutte kvelden med konsert med Jaa9&OnklP og Pasha på Offpiste. På Hovden Alpin Lodge vil pianist John Rose spille for dere fra 17.00 og ut kvelden. Tre retters fjølmeny og konsertbillet med egen adgang: 800,- Oppmøte 17:30.

Åpningsfestivalen meny:

Fjell-Tapas
Gravet røye, rillett av røkt svineknoke, spekeskinke, oliven, brød og smør.

Marcus Kjøtt
Langtidstekt lamm servert med potetpurè, rotgrønnsaker og rødvinsaus

Ostefjøl
Norske oster servert med hjemmelaget syltetøy og brød

Pris:

300,- konsertbillett (350,- i døren)

800,- julebordspakka (middag+konsert)