Furumo

Furumo sine gule lokaler midt i sentrum er kanskje den mest sentrale spiseplassen på Hovden og har åpent 365 dager i året. Her kan du meske deg med fjellkebab med kjøtt fra Hovden gård, eller hvis du ønsker en full middag så tilbyr Furumo også en a la carte meny, med alt fra andebryst til elgstek.

Furumo lager alle rettene sine fra bunnen av, og skulle du ønske en god middag i en rolig atmosfære så er dette plassen for deg. De har også et bredt utvalg av øltyper for kjenneren. På menyen står det hjemmelaget mat laget med asiatisk vri av lokale råvare.

Furumo holder oppe 365 dager etter at de begynte å samarbeide med restaurantene på Hovden Alpinsenter. Tidligere het det Food & Drinks, men skifter nå navn til Furumo, som det opprinnelig het. De nye eierne har inngått samarbeider med flere om driften av Furumo. Furumo skal ha felles innkjøp, markedsføring og bemanning som Lodgen, Offpiste og Skikroa.