Hovdehytta

Velkommen til Nye Hovdehytta. Hovdehytta har i løpet av høsten 2018 blitt pusset opp og fremstår nå i ny drakt. Hovden Alpinsenter har tatt over driften av stedet og vi gleder oss til å ta mot nye og gamle gjester.

Hovdehytta har 30 leiligheter med over 200 sengeplasser. Vi har en koselig peisestue med bar, som har åpent fredag og lørdag kveld, fra 1 desember til 1 mai. På bestilling kan vi tilby grupper frokost, lunsj og middag. Vi har konferanse muligheter for grupper på opptil 70 personer på huset, men samarbeider med Hovden Grendehus som har konferanse sal med plass til 200 gjester.

Vi tilbyr leiligheter fra 4 til 12 sengeplasser. Leilighetene har en gjennomgående god standard. Alle leilighetene har et åpen løsning med kjøkken og tv stue, eget bad og 2-5 soverom.

Hovdehytta ligger midt i smørøye, med gangavstand til alt. Langrennsporene som starter rett utenfor døra, sentrum med butikker og restauranter ligger en 2-minutters spasertur unna. Hovden Badeland & Spa ligger vegg i vegg. Hovden Alpinsenter går man til på 10 minutter, eller man kan benytte seg av skibussen som stopper rett utenfor.

Velkommen til hyggelig fjellopplevelse på Hovdehytta

Om leilighetene

Alle leilighetene på Hovdehytta har egen kjøkkenkrok og spiseplass og stuedel med TV og sittehjørne. Noen av de større leilighetene har badstue og badekar.

Mer info