Hovden Alpin Lodge

Takk for denne vinteren! Pappi, Felicia, Janicke og Marcus lengter allerede efter neste sesong, men ni hitter oss nede på Furumo i sentrum hele sommeren.

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken med lunsj, afterski og middag a la carte med tapasinspirert sharing-opplegg.

Ingenting er bedre enn en dag i løypene på Hovden. Eller utenfor løypene hvis det er sånn du vil ha det. Men har du vært på Hovden og kjenner følelsen, vil du kanskje bare være delvis enig. For når skikjøringen begynner å kjennes i beina, pusten blir litt kortere og det prikker litt ekstra i ansiktet, da er det aller beste å stoppe midt i bakken, ta av det du har under føttene og gå de fem, seks skrittene inn på Hovden Alpin Lodge – eller Lodgen som alle kaller den. Akkurat da er Lodgen det beste stedet på jord. Å kjenne varmen fra den sprakende peisen, finne plass blant kjente og ukjente, ta inn stemningen og tenke at det eneste problemet i verden er å velge hva du vil ha.

Hovden Alpin Lodge har en unik beliggenhet midt i alpinbakken, høyt og luftig og med en flott utsikt over skianlegget og Hovden Sentrum. Den store terrassen like utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær. Her kan du nyte et glass vin og en bedre middag med utsikten fra hele 1175 høydemeter ned mot Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.

Anlegget er en fjellgård bygd i tradisjonsrik lafteteknikk. Stedet er lagt strategisk til rette og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man driver langrenn, alpint, telemark eller snowboard.

Vi serverer nydelig lunsj og middag i uformell stil, med fokus på lokale råvarer.