Lunsj

Lodge Burger

Burger laget på storfe. Serveres med brioche, cheddar, aïoli, salat, tomat og pommes bistro.

220,-

Ski-in ski-out Gulasjsuppe

Klassisk hjemmelaget gulasj, servert med rømme og brød.

155,-

Blåskjell

Kremet blåskjell med brød og trøffelaioli

175,-

Kyllingsalat

Servert med kylling, spekeskinke, pinjekjerner, krutong og parmesandressing.

195,-

2* Sandwich

Sandwich med roastbiff av entrecote, ruccola, agurk, sprøløk, og rømmesaus Gravet fjellørret-sandwich med sitronmajones, avokado og salat.

175,-

Setesdalsfjøl

Smaken av Setesdal, et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser.

295,-

Barnemeny

Glade pannekaker

Servert med krem og blåbærsyltetøy

95,-

Pølsespyd

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

95,-

Barneburger

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

95,-

Lunsjdessert

Brownie

Servert med vaniljeis

95,-

Barneis

Servert med sjokoladesaus

55,-

Norske Oster

Ostetallerken med norske oster, servert med nøttebrød og syltetøy

165,-

Mellomrettsmeny

Alle retter er laget for å deles og et fullt måltid tilsvarer ca 2-3 mellomretter per person. Rettene blir servert i den rekkefølgen vi synes blir naturlig.

Løjrom ”Partysvensk”

Røsti, rødløk, gressløk og rømme

170,-

Reinsdyr ”Tataki”

Friterte nudler, gulrotsmousse, rødløk og solbær-og kaffesaus

155,-

Gravet Laks ”Påske”

Potetchips, fennikel og sennepssaus

130,-

Fiskegryte ”Bouillabaisse”

Kveite, kamskjell, eggekrem og syltet tomat

150,-

Reinsdyrgryte ”Hovden”

Kremet reinsdyrgryte med sopp og tyttebær

165,-

Kalkunbryst ”Surret”

Fylt med Snøfrisk og salvie, asparges og pastinakkpurè

155,-

Mørbrad av Lam

Syltet gulrot, grønnkål og kirsebær-og Cognacsaus.

155,-

Brød

Med smør og olivenolje

35,-

Pommes Bistro

Med parmesan og urter

45,-

Søtpotet fries med rømme

55,-

Liten Salat

45,-

Bønneragu

45,-

Lun potetsalat

45,-

Kveldens meny

4 mellomretter og 3 sides som vi velger fra menyen

545,-

Fjølmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

145,-

Marcus kjøtt

Fjøl med Lamm servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

330,-

Dessert "GRANDE"

Fjøl med alt det gode fra dessertkjøkkenet

165,-

Meny alle tre serveringer

545,-

Selskapsmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

Marcus kjøtt

Fjøl med kalv servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

Dessert "GRANDE"

Fjøl med alt det gode fra dessertkjøkkenet

Meny: 545,-

Vegetarisk Fjølmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Vegetarfjøl

Fjøl med vegetariske godbiter som oliven, artisjokk, syltet sopp, tomatsalsa, asparges, paprikaost, oliventapanade, chevre og brød

145,-

Felicias Veggo

Fjøl med grillet blomkålshode servert med potetpurè, grillet halloumi, bønnesalat, savoikål, rotfrukter, grillet eple, rødvinsaus og yoghurtsaus.

330,-

Grand Dessert

Fjøl med allt det goda fra kjøkkenet.

165,-

Meny alle tre serveringer

545,-