Lunsj

Lodge Burger

Burger laget på storfe. Serveres med brioche, cheddar, aïoli, salat, tomat og pommes bistro.

220,-

Ski-in ski-out Gulasjsuppe

Klassisk hjemmelaget gulasj, servert med rømme og brød.

155,-

Sandwich

Med torsk, egg, sennep og salat

175,-

Kyllingsalat

Servert med kylling, spekeskinke, pinjekjerner, krutong og parmesandressing.

195,-

Bangers and Mash

Bjåenpølse fra Fjellgården, potetstappe og sjysaus

189,-

Setesdalsfjøl

Smaken av Setesdal, et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser.

295,-

Barnemeny

Glade pannekaker

Servert med krem og blåbærsyltetøy

115,-

Pølsespyd

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

115,-

Barneburger

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

115,-

Fjell-Tapas

Serveres mellom 18.00 og 22.00. Alle retter er laget for å deles og et fullt måltid tilsvarer ca 4-5 retter per person.

Brød og Smør

45,-

Paprika fyllt med ferskost

49,-

Spekeskinke

115,-

Gravet elg med blåbær

120,-

Spekefjøl

245,-

Syltet Sopp

55,-

Liten Salat

59,-

Struva

Svensk “smultring” med spekekrem, løk og västerbottenost

85,-

Rillett

av svinenakke

69,-

Ceviche av kveite

med ruccula, og eggekrem

95,-

Caprese

Mozzarella og tomatsalat

84,-

Ostechips

lagd på Valdres sin ost Bufar

95,-

Ostefjøl

Norske oster servert med brød og syltetøy

175,-

Potetstapp

65,-

Kirsebærstomater og oliven

65,-

Søtpotet fries

69,-

Vegetarisk grateng

Mozzarella, zucchini og aubergine

80,-

Norzolabakte sjøkreps

92,-

Løjrom

Hasselbakte poteter med løjrom og rømme

110,-

Ovnsbakt røye

agurksalat og urtevinaigrette

94,-

Pølse

Pølse fra Fjellgarden, sennep og løk

79,-

Elgkjøttboller

servert med kremet soppsaus

98,-

Skivet entrecote

Ruccula, sitron og olivenolje

119,-

Svineside

Servert med chorizo

82,-

Stekt Halloumi

Servert med multer

89,-

Fjølmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

145,-

Marcus kjøtt

Fjøl med Lamm servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

330,-

Ostefjøl

Norske oster servert med brød

175,-

Meny alle tre serveringer

545,-

Selskapsmeny

Når du har bestillt for åtte eller fler enn åtte personer gjeller våre sellskapsmenyer som er et utvalg av våre populæreste retter. Dere kan velge mellom to forkjellige menyer; Fjølmenyen eller Fjell-Tapas menyen. For å sikre dere en best mulig opplevelse må menyvalget være gjeldende for hele selskapet, dvs. at alle spiser det samme. Vi tar selvsagt hensyn til allergier, dietter, vegetarianere osv.

Fjølmenyen 545,-

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

Marcus kjøtt

Fjøl med Lamm servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

Ostefjøl

Norske oster servert med brød

Fjell-Tapas menyen 470,-

Legg til valgfri dessert for +95,-

Brød og Smør

Syltet Sopp

Søtpotetfries

Rillett av røkt svineknoke

Struva

Svensk “smultring” med spekekrem og västerbottenost

Norzolebakte sjøkreps

Elgkjøttbuller

servert med kremet soppsaus

Vegetarisk Fjølmeny

Vegetarisk fjølmeny er kun ved forhåndsbestilling minst 1 uke i forkant.

Vegetarfjøl

Fjøl med vegetariske godbiter som oliven, artisjokk, syltet sopp, tomatsalsa, asparges, paprikaost, oliventapanade, chevre og brød

145,-

Felicias Veggo

Fjøl med grillet blomkålshode servert med potetpurè, grillet halloumi, bønnesalat, savoikål, rotfrukter, grillet eple, rødvinsaus og yoghurtsaus.

330,-

Ostefjøl

Norske oster servert med brød

165,-

Meny alle tre serveringer

545,-

Dessert

Eplepai

Fransk eplepai servert med vanilieis

120,-,-

Sjokoladekake

Med vanilieis

129,-

Is og Sorbet

Spør din servitør

145,-