Pianobar

Det er utrolig hva et piano og en dyktig pianist kan gjøre med stemningen! Den stemningen som du kan oppleve hver lørdag på Hovden Alpin Lodge.Sving innom Lodgen før du kjører bakken helt ned og bli med på en helt rå after-ski.

Fra 15.30 blir stemningen ekstra høy når pianisten spiller låtene alle kan. Så tar han en liten pause, men kommer tilbake klokken ni og fortsetter. Det er 20-års aldersgrense og selvsagt –gratis adgang!

Vi sees i pianobaren på Lodgen på lørdag!

Jørgen Larsen er romjulens pianist

img_2753Med mange års erfaring fra musikk og underholdningsbransjen er Jørgen Larsen nå stort sett å finne bak et flygel med sorte og hvite tangenter. Med erfaring som blant annet gitarist/pianist og vokalist i ulike band har han opparbeidet seg en fin rutine og er god på å lese hva som setter publikum i god stemning og bevegelse. Nå når han de siste årene har valgt å sitte bak pianoalene og underholde er det låter med godt driv og gjerne med en god dose allsangfaktor som står på repertoaret. Låtvalget spenner seg fra gamle rock/pop klassikere via 80/90/00-tallet og ender opp med et godt knippe utvalgte låter fra dagens spotifylister.

Jørgen spiller på Hovden Alpin Lodge 28-31.desember både klokken 15:30 og 20:30.