Hytteformidling

Sentralt på Hovden finner du våre 29 hytter av forskjellige typer, standard og lokasjon. Våre hytter er privateide og har alle sin individuelle stil, innredning og fasiliteter. Vi har hytter fra 6 senger opp til 17 senger. Samtlige hytter har selfølgelig både toalett, dusj og oppvaskmaskin. Men en del er utstyrt med både bobblebad og sauna. Det er selvfølgelig også mulig å kjøre frem til hyttene.

Hovden er en nydelig plass både om vinteren og om sommeren. Gjester som kommer hit om vinteren, holder seg ofte varme enten med å gå lange turer på langrenn, stå i alpinbakken, danse på Offpiste eller bade i badeland. Det brede tilbudet på Hovden gjør det mulig for familier, voksen og barn å finne noe å gjøre. Det er derfor ett optimalt tilbud for deg som ønsker en ferie på Hovden.

Hyttene ligger fint plassert rundt omkring på Hovden, enten du ønsker å bo nærme alpinsenteret, sentrum eller langrennsløypene.

Hyttene leies ut gjennom Hovden Alpinsenter,å nøkkel for ut/innlevering skjer i vår resepsjon ved Hovdehytta.

Vi tilbyr også utvask av hyttene vi leier ut, så du kan slippe å stresse og bruke deres tid på dette. Da kan dere heller bruke dagen til det dere måtte ønske!

Se priser og tilgjengelighet

Hovden Hytteformidling sine hytter kan bookes online døgnet runt. Tilgjengelighet og priser vises i vårt online bookingsystem. Trenger du hjelp med å booke? Ring oss på 37 93 94 03.

Book nå