Klikk her for å vise alle hytter uansett dato

Når du trenger overnatting på Hovden

Vi har over 30 sentralt beliggende hytter med variererende størrelse, standard og pris for leie på Hovden.

Hovden Hytteformidling leier ut privateide hytter på Hovden!

Sentralt på Hovden finner du våre 25 hytter av forskjellige typer, standard og lokasjon. Våre hytter er privateide og har alle sin individuelle stil, innredning og fasiliteter. Vi har hytter fra seks senger opp til fjorten senger. Samtlige hytter har selfølgelig både toalett, dusj og oppvaskmaskin. Men en del er utstyrt med både bobblebad og sauna. Det er selvfølgelig også mulig å kjøre frem til hyttene.

Hovden er en nydelig plass både om vinteren og om sommeren. Gjester som kommer hit om vinteren, holder seg ofte varme enten med å gå lange turer på langrenn, stå i alpinbakken, danse på Offpiste eller bade i badeland. Det brede tilbudet på Hovden gjør det mulig for familier, voksen og barn å finne noe å gjøre. Det er derfor ett optimalt tilbud for deg som ønsker en ferie på Hovden.

Hyttene ligger fint plassert rundt omkring på Hovden, enten du ønsker å bo nærme alpinsenteret, sentrum eller langrennsløypene.

Hyttene leies ut gjennom Hovden Alpin Servering og Overnatting, nøkkel ut/innlevering skjer på vår resepsjon ved Hovden Alpinsenter.

Vi tilbyr også utvask av hyttene vi leier ut, så du kan slippe å stresse og bruke deres tid på dette. Da kan dere heller bruke dagen til det dere måtte ønske!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp med din booking? Vi hjelper deg gjerne.
Telefon: 37 93 94 03
E-post:post@hovdenhytteformidling.no

Hytteeiersider

Sidan for deg som leier ut din hytte gjennom oss eller som ønsker og leie ut gjennom Hovden Hytteformidling

Slik fungerer detLei en hytte

Det skal være enkelt å booke hytte hos oss. Du finner alle våre hytter her på nettsiden. Trenger dere noe assistanse er dere selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Telefon: 37 93 94 03

Velg hytte

Vi har over 35 hytter med forskjellige størrelser, standarder og lokasjoner. Velg hytte etter deres ønsker og smak.

Book online

Når du funnet en hytte som passer dere ser du tilgjengeligheten direkte online. Book enkelt og greit online og betal med kort eller mot faktura (fakturagebyr tilkommer).

Hent nøkklerne

Vår resepsjon og gjesteservicekontor finner du på Hovden Alpinsenter. Vi har personal til stede hver dag 09-00. Enkelt og bekvemt!

TOP