Siste statusmelding

Takk for nå!

Skrevet onsdag, 2nd mai, 2018

Kjære gjester, vi har kommet til slutten på den her vintersesongen. Vi vil takke alle dere for en fantastisk sesong med mye ski glede, strålende sol, mye snø og fremfor alt fantastiske gjester. Nå pakker vi sammen og starter forberedelsene for våres sommersesong. Husk at vi kjøre sommerheisen hver dag fra den 30/6, der kan du ta heisen opp til fots eller med sykel.
HJERTELIG VELKOMMEN TILBAKE TIL OS!

Siste dagen på vinterseongen 2018

Skrevet tirsdag, 1st mai, 2018

God morgen!
Siste dagen på vintersesongen 2018! Det feirer vi med at kjøre Hovden Ekspressen, Tussetrekk, Skogstrekk, Tussebånd & T-trekk 9:30 til 15:30. Det snør her i anlegget idag og temperaturen ligger på ca 2 i bunn og -3 på toppen. Det er en del tåke på toppen, husk derfor at anpassa farten til føret!
Kom og ta deg sesongens siste tur =)!

Mandag med ski og snowboard

Skrevet mandag, 30th april, 2018

God morgen!
Vi smiler stort idag da værmeldingen har hatt feil og solen her skinner :)! Vi starter med 0 grader i anelegget og ca 4 m/s. Fra 9:30 starter vi Hovden Ekspressen, Tussetrekk, Skogstrekk, Tussebåndet & T-trekk. Alla trekk og heiser kjøre frem til 15:30.
Kom og ta deg en tur før sommaren kommer :)

Søndag

Skrevet søndag, 29th april, 2018

Hei alle - dagen vår i dag - minusgrader gjennom deler av natten så det er fast og fint i noen timer nå - hva yr.no mener om forholdene værmessig i dag ser dere på bildet - strålende april vær og masse skiglede - få med dere denne dagen her er vår anbefaling i tillegg til masse solfaktor.
Husk at vi kjøre anelgget mandag og tirsdag i tillegg. Helgen er ikke slut helt enda hos os :-)

Det er på tide å ta sjansen!

Skrevet lørdag, 28th april, 2018

Sola skinner, snøen glitrer og vi er klare for årets ta sjansen! Vi starter fra klokken 11 med parallellslalåm og kjører på med ta sjansen fra 12-13 tiden. Still opp med ditt fartøy for å komme deg over dammen, om det er båt, ski, brett, akebrett eller hva som helst. Her er det fete premier og vinne!
Temperaturen i dag skal ligge på 4 grader i bunn og -1 på topp, perfekt for en dukkert om du ikke kommer deg over dammen. Ikveld spiller Plumbo på offpiste, billetter 150 kr kan kjøpes på nett eller på Velkomstsenteret.
Velkommen til avslutnings-helgen på Hovden! Siste åpningsdag blir 1. Mai.

PS: Dammen iår er større en på bilde fra 2015, men sola skinner enda mer!

Topp: -4°C
Base: 2°C

Snødybde: 35 cm / 60 cm

Vind: 5.1m/s 99.6°E Lett bris

Løyper: 0 / 33

Heiser: 0 / 9

Variable forhold

Hendelser

Fnugg

Vær- og føredata er levert av fnugg, Yr, Meteorologisk institutt og NRK