Siste statusmelding

Starta helgen på beste måte... i bakken!

Skrevet fredag, 19th januar, 2018

God morgen!
Vi har minus 5 grader og skyet med laber bris fra sør i vente gjennom dagen - er vi heldige får vi et lett snødryss. vi starter opp Hovden Ekspressen, T-trekk, Skogstrekk, Fjelltrekk og Breive Ekspressen fra 09.30 og kveldskjøring i T-trekket fra kl. 15.30 til kl. 21.00. Tussetrekket er under dagen stengt på grunn av reparasjon, men husk at du kan lett komma ut Tussetrekketes løyper gjennom at hoppa av på mitt-avstigningen i Skogstrekket.
Det meldes om strøkne forhold både i og utenfor løypene- vi gleder oss til en fin skidag, velkommen!
Se www.hovdenalpinsenter.no for driftmeldinger gjennom dagen :-)

Snart helg

Skrevet torsdag, 18th januar, 2018

Dagen idag byr på -9 grader og flau vind fra nordvest. Prepperne har vært å lagt siste finish over anlegget, å vi er klare for å ta dere gjester imot. Heisene åpner kl 09:30 og t-trekker holder åpent til kl 21:00 i kveld. Velkommen til oss

Flotte forhold i bakken!

Skrevet onsdag, 17th januar, 2018

Dagen idag byr på -9 grader og flau vind fra nordøst. Gårsdagens påfyll av snø har lagt seg fint og forholdene i bakken er på topp! For deg som liker pudder vil Velkommen til oss!

Pudder!

Skrevet tirsdag, 16th januar, 2018

Kong vinter har levert hvit gull! 20 cm nysnø over natta, her er det bare å komme seg i bakken. Temperaturen vil ligge på en -6 grader og snøen skal drysse ned til klokken 12. Vi sees i bakken!

Mandag 15/1

Skrevet mandag, 15th januar, 2018

God morgen!
Under natten har vi fått en hel del snø, men også en stadig kraftig vind. Vi kommer fra morgenen å starte Hovden Ekspressen, Skogstrekket & Tussebånd. 10:30 åpner vi Brevie med Fjelltrekk.
Vi vil gjøre oppmerksom alle våre gjester på at grunn av vind det kan skje at vi må stenge våre heiser idag på kort varsel.

Hold dere oppdatert på vårt hjemmeside.
Velkommen ut hos os :)!

Topp: -9°C
Base: -4°C

Snødybde: 130 cm / 85 cm

Vind: 3.2m/s 163.2°S Svak vind

Løyper: 20 / 33

Heiser: 6 / 9

Nypreparert med pudder

Hendelser

Fnugg

Vær- og føredata er levert av fnugg, Yr, Meteorologisk institutt og NRK