Aking

Prøv aking! Kast deg nedover på våre akebrett i denne fartsfylte aktiviteten for hele jobb- eller kompisgjengen. Vi garanterer en morsom opplevelse med mye latter og mye action.

Må bookes på forhånd. Leie av hjelm og heisturen opp er inkludert i prisen.

Aldersgrense 12 år.

Egenerklæring:

Hovden Aktiv AS gjennomfører sine aktiviteter på en trygg og forsvarlig måte med vel kvalifiserte og erfarne aktivitetsledere, og med det utstyret som kreves.

Aktivitetene innebærer en viss risiko for uhell og skader. Undertegnende er på denne måten gjort oppmerksom på at aktiviteten de er med på inkluderer en viss risiko. Undertegnende deltar på eget ansvar og fraskriver seg all krav om erstatning fra Hovden Aktiv i tilfelle uhell og skader.

Spesielle krav til gjestene:

Aldersgrense 12 år. Personer under 15 år må ha tillatelse fra foreldre. Du må være erklært frisk, ha form til å gjennomføre aktivitetene, og ikke ha eller hatt sykdom som blir fremkalt av høyde, kulde eller stress. Om det skulle bli matriellskader på utstyret ved uforsiktig eller uvøren bruk vil du/dere måtte erstatte dette.

For at kunne gjennomføre aktiviteten MÅ jeg ha på godkjent hjelm og vanlig sko – IKKE alpinsko!

Jeg forstår også at jeg ikke skal og kan ikke delta på aktiviteten dersom jeg er under påvirkning av alkohol eller annet rusmiddel.

Forhold som kan virke inn på evnen til å gjennomføre aktiviteten skal informeres slik at eventuelle forholdsregler kan planlegges.