Barnas skiskole

Vi har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer!

Hovden Aktiv Skiskole har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer! Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.

Ukesgruppe

Hver mandag til torsdag starter ukesgruppene for barn og ungdom mellom 4 og 14 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro. Gruppen følger en naturlig progresjon gjennom uken ettersom nivået stiger!

 

Gruppeinndelingen for barn

Småtussene 4-6 år – nybegynner

Igjennom lek og moro vil vi bli kjent med utstyret. Vi lærer oss å svinge og stoppe på de enkleste løyper. Vi vil også øve oss i å ta tallerkenheisen.

Forkunnskap: ingen, men for de minste er det fint å kunne være uten mamma, pappa eller annen nær voksen

Småtussene 4-6 år – lett øvet

Lett øvet er for de barn som er godt i gang med sin skikjøring, og allerede kan ta tallerkenheisen. Vi øver oss i variert terreng, blir enda mer trygge på ski og øver oss på T-heisen.

Forkunnskap: Barna kan svinge og bremse i blå løype og kan selv ta tallerkenheisen.

 

Pris: 4 dager á 90 min, mandag til torsdag, 1135,-NOK pr. pers. Heiskort er ikke inkludert i prisen.

 

 

Fjelltussene 7-10 år – nybegynner

På en morsom og spennende måte trener vi på å skli, bremse, ha god balanse, svinge i lette løyper og å ta tallerkenheisen

Forkunnskap: Ingen, det er nå du skal lære å stå på ski!

Fjelltussene 7-10 år – lett øvet

I mer variert terreng ute i anlegget skaper vi trygghet og kontroll i svinger og øver oss på alle typer heis. Vi har det gøy sammen når vi utvikles videre. Vi øver oss på parallelle ski

Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i grønne løyper og er klare for blå løyper. Klarer tallerkenheisen og er klare for t-krokheisen.

Fjelltussene 7-10 år – øvet

Denne gruppen passer for de barn som stått mye på ski og som klarer seg i de fleste typer løyper. Nå er tempoet høyere og vi trener på fart, rytme og balanse. Vi øver oss på parallelle ski og prøver ulike typer terreng ute i anlegget. Mye spenning og moro!

Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i blå løyper, er klar for de røde/sorte løypene og klarer alle typer heis.

 

Pris: 4 dager á 90 min, mandag til torsdag, 1135,-NOK pr. pers. Heiskort er ikke inkludert i prisen.

 

Gruppeinndelingen for ungdom

Ungdom 11-14år – nybegynner

Nybegynnerkurs for deg som vil lære deg grunnleggende skikjøring. Vi hjelper deg å bli kjent med utstyret og trener på å skli, svinge, bremse og kjøre heis.

Forkunnskaper: Ingen.

Undom 11-14år – lett øvet

Lett øvet gruppekurs for deg som er kommet i gang med din skikjøring. Vi trener på å bli enda tryggere i blå og røde løyper. I denne gruppen lærer du å kjøre med parallelle ski og finne riktig flyt.

Forkunnskaper: Du klarer å svinge og bremse i grønne og blå løyper. Du kan kjøre tallerkenheis og T-heis

Ungdom 11-14 år – øvet

Øvet gruppekurs for deg som har kjørt mye. En gruppe for deg som er trygg på ski og kjører godt i røde løyper. Vi arbeider med å regulere fart og håndtere skiene i ulike typer underlag, variert terreng og i forskjellig typer sving.

Forkunnskaper: Du kan godt håndtere kjøring i røde løyper og føler deg trygg på ski.

 

Pris: 4 dager á 90 min, mandag til torsdag, 1135,-NOK pr. pers. Heiskort er ikke inkludert i prisen.