Heisbasert frikjøring

Vil du på topptur, men synes egne ferdigheter eller form er for lite på plass? Vil du lære mer om kjøring utenfor løypene i et kompakt opplegg med mye kjøring? Vil du ha opplegg kombinert med en dag på Hovden Alpinsenter?

Beskrivelse

Hver torsdag og fredag kan du booke deg inn på grupper for heisbasert frikjøring med Tobias. Undervisningen tar utgangspunkt i alpinsenterets heissystem, og nedkjøring er i traseer utenom preparerte løyper. Lær deg å lese terrenget, finne gode linjer for spennende og trygg nedkjøring, oppnå god frikjøringsteknikk, leken skogskjøring og økt bevissthet omkring sikkerhet ved ferdsel utenfor løypene. Garantert progresjon for alle deltakere!

Det er plass til maksimalt 6 personer i hver gruppe, og det er løpende påmelding inntil klokken 16.00 dagen i forveien.

Gjennom sesongen vil det bli spesielle opplegg for spesifikke kundegrupper, og dette vil bli markedsført en tid i forveien. Kom ellers gjerne med forespørsel om konkrete ønsker, så kan gruppene tilpasses/lukkes for privat opplegg eller annet.

Opplegget forutsetter at man har rimelig gode skiferdigheter i preparert løype, og er ellers tilpasset ulike ferdighetsnivå etter gjeldende inndeling:

– Klokken 9.30 – 12.00: Viderekomne/avansert
– Klokken 12.30 – 15.00: Begynner

Praktisk informasjon:

Nødvendig utstyr:
– Heiskort
– All mountain ski/ frikjøringsski/ pudderski/ telemarkski/ splitboard
– Eventuelt sekk med skredsøker, søkestang og spade, dersom forholdene tilsier det.

Møtepunkt

Navn: Hovden Aktiv
Adresse: Skisentervegen, 4755 Hovden i Setesdal
Telefon: +47 37939404
E-post: post@hovdenaktiv.no
Webside: http://www.hovdenaktiv.no