Klubben

Klubb Hovden Aktiv er den råeste aktivitetsklubben på Hovden for deg mellom 7-12 år!

Her kan du bli kjent med andre lokale barn og unge som er like glad i brett og skikjøring som det du er.

Klubben kombinerer ski og brettkjøring med lek og moro. Vi møtes hver lørdag samt hver dag i ferier og høytider for å lære og ha det gøy sammen. Oppmøtested er utenfor Hovden Aktiv senest kl. 09:00. Dagen fylles med alt fra vinteraktiviteter til park, porter og frikjøring sammen med våre dyktige, unge aktivitetsledere.

Deltakeren må ha grunnleggende kontroll på ski/brett som å kunne svinge og stoppe i løypa. Gruppene deles inn i alder på følgende måte:

• Junior 7-9 år
  • Ungdom 10-15 år
  • Senior 16-17 år

Medlemsskap 1 sesong: 900 kr. uten heiskort.
Medlemsskap pr. dag: 200 kr. uten heiskort.

Viktig info til foresatte :
  1. I år må alle barn og unge som skal delta registreres for hver dag de møter på klubben. Skjema for dette kommer.
  2. Påmelding for påfølgende dag er senest kl. 15:00 dagen før. Dette gjør vi for å kunne beregne bemanning og eventuelt dele opp grupper grunnet smittevernhensyn.
  3. Det er ikke rom for drop-in oppmøte på klubben i år. Du må være registrert for påfølgende dag for å kunne delta. Her er det ingen unntak.

Book her!