Kulphopping i Otra

Bli med på en spennende og morsom aktivitet. Gjennom hele sommeren og høsten kan du bli med oss på Kulphopping. Sammen med våre instruktører kan du nå teste kulphopping i Otra. Kulphopping gir deg en luftig og ikke minst en forfriskende opplevelse. Hopp ut i den klare fjellvannet med våtdrakt, hjelm og vest. Vi tilbyr to lokasjoner og mellom tre forskjellige høyder; 3, 5 og 10 meter. Instruktørene er sertifiserte livreddere og sørger for en sikker og morsom opplevelse for alle.

Starter på Hovden Alpinsenter. Hverdag fra kl. 13.00 i Juli og August samt alle dager i høstferien hopper vi og opplever fjellelven sett fra bunnen. Oppmøte Hovden Alpinsenter, på Hovden Aktiv.

På grunn av smittevernhensyn er det sommersesong 2020 nødvendig med egen bil for å komme til lokasjon. Det kan være lurt å ta med noe å sitte på i bilen på vei tilbake fra aktiviteten.

I år har vi vært heldige med mye snø på fjellet som nå på sommeren betyr mye vann i elven. Det gjør at lokasjon nummer to kan utgå på grunn av for mye vann.

Pris 390 ,- inkl nødvendig utstyr og guide.

Anbefalt aldersgrense 12 år. Ta kontakt om spørsmål om yngre deltagere.

Ingen refusjon.

Ta med badetøy eller lignende, håndkle og litt å drikke.

BOOK HER!
* Booking må skje en dag før.

Alle guider er sertifisert etter Rescue 3 whitewater sertifisering