Sted: Hovden Alpin Lodge

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Winemakers dinner med Gaia Wines

Vin fra Hellas?? Nå er det dags å gå litt utenfør komfortsonen og prøve noe som vi tror er nytt fra mange. Det er nemlig der magien skjer.

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Nyttårsfeiring på Hovden Alpin Lodge

Nyttårsmiddag og fest i samarbeid med Påsketuren.

Mer info

Hovden Alpin Lodge, Offpiste Hovden

Åpningsfestivalen 2018

8 desember feirer vi at vinteren og snøen er på plass med stor åpningsfestival. Det vil bli trubadur, konsert med Oslo ESS og Djs med artister.

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Veuve Clicquot IN THE SNOW

Den flotteste uteserveringen på Hovden finner du på Lodgen! 29.mars kjører vi utendørs afterski sammen med Veuve Clicquot!

Mer info

Furumo, Hovden Alpin Lodge

Spis med stil under Hovden Tour

Spis godt og i lekre omgivelser i samband med Hovden Tour 2019. Vi står klar med å slukke såvel tørst som sult med våre populære menyer.

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Julebord med trubadur David Zandwijken

Lørdagen 16.desember lager kjøkkenet alt det gode som hør julen til. Det blir allt fra laks, reker, blåsjell og vilt til ribbe, torsk, medisterkaker, julepølser og mye mye mer. Etter middagen vil trubadur David Zandwijken spille låtene alle kan for å få igang festen. For de som ikke ønsker julbuffet serverer vi vår populære fjølmeny.

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Nyttårsfering på Hovden Alpin Lodge

Det er ikke noe tvil på hvor du bør legge nyttårsfeiringen i år. Hovdens beste utsikt til fyrverkeriet får du på terrassen til Hovden Alpin Lodge. Hovden Alpin Lodge er en sosial møteplass der du har mulighet å samle venner og bekjente og feire 12-slaget sammen med de.

Mer info

Hovden Alpin Lodge

Winemakers dinner med Bibi Graetz

Endelig har vi gleden at meddele at Bibi Graetz kommer til Hovden igjen.

Mer info

Hovden Alpin Lodge, Offpiste Hovden

Konsert og nattklubb med Pasha

Pasha er en av 3 konserter til åpningsfestivalen 9.desember 2017! Pasha er et av de mest karakteristiske up `n´ coming hiphop-ikonene som beveger seg i musikknorge og han er kjent som en karismatisk energibombe på scenen.

Mer info

Hovden Alpin Lodge, Offpiste Hovden

Konsert med Jaa9&OnklP

Jaa9&Onkl P er en av 3 konserter til åpningsfestivalen 9.desember 2017! Jaa9&OnklP er ikke bare veteraner i hip-hop miljøet lenger. De er og som veteraner og regne på den norske musikkscenen generelt. Billetter til festivalen kan du kjøpe her.