Sted: Hovden Sentrum

Mer info

Hovden Sentrum

Norgescup i SUP

Det er Hovden Sportsklubb i samarbeid med Norges Seilforbund som er arrangør av norgescup i SUP (stand up padling) på Hartevatn ved Hovden.

Mer info

Hovden Sentrum

Rekordfestivalen 2019

Rekordfestivalen er musikkfestival som går over to dager i august. Det er konserter fredag kveld og lørdag ettermiddag og kveld. I 2019 er det den 11. gangen at festivalen arrangeres. 

Mer info

Hovden Sentrum

ColorlineTour 2019

Color Line Tour har gjennom mange år befestet seg som et av de mest kjente og tradisjonsrike turrittene i Norge. Hvert år kommer ryttere fra hele Sør-Norge for å utfordre seg selv, sette rekord eller bare rett og slett oppleve et av landets vakreste sykkelritt.

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden Tour 2019

turrenn på Hovden.

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden MiniTour 2019

Hovden MiniTour er barnas eget skirenn hvor det er lov å gå sammen med en som er større, og kanskje også ha en hånd å holde i. D.v.s. fra ca. 3 år og opp til 10 år. Rennet er uten tidtaking og det er premie til alle. Det er til og med helt gratis å delta. Rennet går i Hovden sentrum, med start nær lysløypa og mål midt i sentrum, foran Hovdetun. Løypa er på ca. 300 meter.

Mer info

Hovden Sentrum

Julegrantenning i Hovden sentrum

Julegrana i Hovden sentrum tennes lørdag den 1. desember kl. 17. Det blir underholdning med gruppa "Fjellfolk" og vi har hørt rykter om at også nissen kommer innom. 

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden Løpefestival 2018

Hovden Aktiv i samarbeid med Bedriftsidretten i Agder inviterer til Løpefestival på Hovden Lørdag 8. september.

Mer info

Hovden Sentrum

Bakkeløp «Ti topps 2018»

Lørdag 6. oktober kl. 13.00 blir det bakkeløp fra Hovden sentrum til toppen av Nos. Løypen er på ca 4 000 meter. Starten går fra sentrum langs Skisentervegen til alpinsenteret og rett opp bratthenget til toppen av Hovdenekspressen.

Mer info

Hovden Sentrum

Teknikkurs med Hovdentour

Vi inviterer til klassisk teknikkurs med Micke Pålsson & team. Det blir kursøkter for ulike nivåer: litt øvet, viderekommende og høyere nivå. Les mer og meld deg på her.

Mer info

Hovden Sentrum

Topptur – kurs med Lagg ski & fjellføring

Ønsker du lære mer om, og bli bedre på offpiste skikjøring og topptur? Da er toppturkurset til Lagg ski & fjellføring noe for deg. Her får du god innføring i hvordan lese terrenget, tips og veiledning om utstyr, turplanlegging og hvordan man ferdes tryggest mulig i fjellet.