Sted: Hovden Sentrum

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden Løpefestival 2018

Hovden Aktiv i samarbeid med Bedriftsidretten i Agder inviterer til Løpefestival på Hovden Lørdag 8. september.

Mer info

Hovden Sentrum

Bakkeløp «Ti topps 2018»

Lørdag 6. oktober kl. 13.00 blir det bakkeløp fra Hovden sentrum til toppen av Nos. Løypen er på ca 4 000 meter. Starten går fra sentrum langs Skisentervegen til alpinsenteret og rett opp bratthenget til toppen av Hovdenekspressen.

Mer info

Hovden Sentrum

Teknikkurs med Hovdentour

Vi inviterer til klassisk teknikkurs med Micke Pålsson & team. Det blir kursøkter for ulike nivåer: litt øvet, viderekommende og høyere nivå. Les mer og meld deg på her.

Mer info

Hovden Sentrum

Topptur – kurs med Lagg ski & fjellføring

Ønsker du lære mer om, og bli bedre på offpiste skikjøring og topptur? Da er toppturkurset til Lagg ski & fjellføring noe for deg. Her får du god innføring i hvordan lese terrenget, tips og veiledning om utstyr, turplanlegging og hvordan man ferdes tryggest mulig i fjellet.

Mer info

Hovden Sentrum

Learn2ski, skøyting og klassisk

I januar er det planlagt helgekurs på Hovden, henholdsvis den 13.-14. januar og 20.-21. januar.

Mer info

Hovden Sentrum

Skredkurs

Bli med på et to dagers skredkurs og lær deg hvordan du finner den tryggeste linja med den beste snøen. Kurset tar for seg hvordan lese terrenget, hva er skredterreng, kjøremønster, kameratredning, skredvarsel og bruken av dette og hvilke faretegn du bør se etter.

Mer info

Hovden Sentrum

HovdenTour 2018 – turrenn på Hovden

Skirenn for lillesøster, bestefar eller den som jakter melkesyra. Velg 22 km eller 42,5 km, trimklasse eller konkurranseklasse. Rennet går i klassisk stil i flott høyfjellsterreng, med start og mål på Hovden.

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden MiniTour 2018

Vi inviterer til gratis skirenn for alle barn fra 3 til 10 år! Dette er et lavterskeltilbud uten tidtakning. I 2017 deltok 234 barn!

Mer info

Hovden Sentrum

Hovden Ølstreif

Seks serveringssteder på Hovden går sammen om en Ølstreif på Hovden fredag 27. januar.  Seks øl og seks småretter på en og samme kveld.  Pris på de første 30 billettene: 850,- pr person. Pris: 950,- Tidspunkt: 17:00 – 21:00.

Mer info

Fjellgardane Kyrkje

Julekonsert med Inger Lise Stulien

Tradisjonen tro holder Inger Lise Stulien romjulskonsert i Fjellgardane kyrkje på Hovden. La skuldrene senke seg og nyt denne romjulskvelden med tradisjonelle julesanger.