Åpningsfestivalen 2018

8 desember feirer vi at vinteren og snøen er på plass med stor åpningsfestival. Det vil bli trubadur, konsert med Oslo ESS og Djs med artister.

Oslo ESS

I mars 2018 slipper Oslo Ess sitt femte studioalbum ”Frie radikaler” og legger ut på norgesturné med nye låter i bagasjen!

De første smakebitene fra «Frie Radikaler» har vi allerede fått i form av singlene «Jeg vil ikke!» og «Leter etter deg», sistnevnte som har vært listet på flere radiokanaler siden den ble sluppet 1. desember. Med sine fire foregående album har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, fått femmerne og sekserne kastet etter seg, vært listet på radio sammenhengende siden debuten og blitt nominert til Spellemann. I 2012 satte de uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Bandet er fortsatt et av de mestspillende i landet og er kjent for sine energiske konserter der de gir alt av seg selv til sin dedikerte fanbase.

Julebordspakker (kombiner konsert med julebord):

Offpiste:

Vi vil dekke opp med en klassisk julebordsbuffè inne på Skikroa, alt fra ribbe til torsk og riskrem. Julebordsbuffe og konserbillett med egen adgang: 800,-

Lodge:

På lodgen vil det serveres en 3 retters fjølmeny i anslutning til konsertene. Pris: 3 retter og konsertbillett med egen adgang: 750,-

Priser: 

150,- adgangbillett online
750,- 3 retters middag på lodgen og adgangsbillett til Offpiste

Program:

15.30: Trubadur
20.00: Konsert med Oslo ESS
22.00: Djs med artister

Trenger du overnatting i samband med åpningsfestivalen? Vi ordner hytte eller leilighet på Hovdehytta til dere.