Barnas gruppeskiskole

Hovden Aktiv Skiskole har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer! Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.

Ukesgruppe
Hver mandag starter ukesgruppe for barn og ungdom mellom 4 og 15 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro. Gruppen følger en naturlig progresjon gjennom uken ettersom nivået stiger!

NB! Ukesgruppe krever minimum 4 påmeldte. Ved tre eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener mandag til tirsdag. Man må vare med på mandagens leksjon.

Weekendgruppe
Lørdag til søndag tilbyr vi gruppekurs for barn fra 3 år til 9 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro.

NB! Weekendgruppe krever minimum 3 påmeldte. Ved to eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener lørdag. Man må vare med på lørdagens leksjon.

En leksjon er 90 minutter. Oppmøte er utenfor Hovden Aktiv sine lokaler i bunnområdet på Hovden Alpinsenter.

Booking online må skje minst 24 timer før leksjonen begynner. Eventuelle restplasser er tilgjengelige på telefon 37 93 94 04 eller direkte i vår butikk.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med.

Nivåer
NYBEGYNNER
Nybegynner er for de som aldri har stått på ski. Igjennom lek og moro vil vi bli kjent med utstyret. Vi lærer oss å svinge og stoppe på de enkleste løyper. Vi vil også øve oss i å ta tallerkenheisen.

Forkunnskap: ingen, men for de minste er det fint å kunne være uten mamma, pappa eller annen nær voksen

Lett øvet.
Lett øvet er for de barn som er godt i gang med sin skikjøring, og allerede kan ta tallerkenheisen. Vi øver oss i variert terreng, blir enda mer trygge på ski og øver oss på T-heisen.

Forkunnskap: Barna kan svinge og bremse i blå løype og kan selv ta tallerkenheisen.

Øvet
Øvet gruppe passer for de barn som har stått myr på ski, og klarer sig i de fleste løyper. Tempoet er høyere, og vi trener på fart, rytme og balanse. Vi øver oss på parallelle ski, og prøver ulike typer terreng i anlegget. Mye spenning og moro.

Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i rød løyper og klarer alle typer heis.