Høstferien 2020

I høstferien (uke 40 og 41) skjer det mye på Hovden! Under er en oversikt over alle aktivitetene og arrangementene som skjer i løpet av ferien:

MANDAG

FRISBEEGOLF TURNERING
Drop-in ved Hovden badeland 
Mellom kl. 10:00 - 13:30

Start høstferien med en lavterskel familieaktivitet hvor du og dine kan prøve frisbeegolf! Vi står klare ved Badeland hvor du får utdelt både frisbee og poeng-ark. Fullfør løypen og bli med i trekningen av kule premier! Vinneren trekkes samme kveld og publiseres på vår instagramkonto @Hovdenaktiv. Drop-in påmelding og betaling med Vipps.

 • Pris: 50,- per pers
 • Aldersgrense: Ingen aldersgrense

 

TIRSDAG

RAPPELLERING FRA NOS
Møt opp på toppen av Nos 
Mellom kl. 10:00 - 13:30

Tirsdag kan du bli med på rappellering fra Nos! Du finner oss ved Kitebua Kafé fra 10:00 – 13:30 hvor det er drop-in påmelding og betaling med Vipps. For å komme til toppen kan du enten gå eller ta heisen opp. Heiskort kjøpes på Hovden Aktiv/Sport 1 i anlegget. Ved fremvisning av heisbillett får du rabatt på aktiviteten

 • Pris:
  • Uten heiskort: 375,-
  • Med heiskort: 250,-
 • Aldersgrense: 12 år

—————-

BARNEBINGO

Klokka 11:30 er det klart for barnebingo på Furumo!

Vi serverer kaker, kakao og kaffe. Det er helt gratis å bli med på bingo og vi deler ut flotte premier til vinnerne! Vi bruker vanlige bingobrett så voksne kan gjerne være med for å hjelpe de aller yngste.

Det er et begrenset antall plasser, meld deg og familien på HER!


 

ONSDAG

KANOSAFARI I BREIVE
Oppmøte i bunnen av heisen i Breive 
Kl. 10:00 - 14:00

Kano-safari er den perfekte aktiviteten for familien eller vennegjengen som ønsker å oppleve natur, latter og utfordringer fra vannflaten! Du booker én kano med plass til 3 pers. Booking blir tilgjengelig onsdag 23. september!

Alle deltakere må være svømmedyktige og barn under 15 år må være i følge med en voksen. Møt opp i Breive ved bunnområdet til stolheisen og kle dere godt!

 • Pris: 750,- per kano
 • Aldersgrense: Ingen aldersgrense, men må ha svømmeferdigheter. Barn i følge med voksen

 

TORSDAG

REBUSLØP
Møt opp utenfor Hovden Aktiv 
Mellom 10:00 - 13:30

Denne familievennlige aktiviteten kan alle gjennomføre, både med og uten foresatte! Vi står klare på gresset utenfor Hovden Aktiv og deler ut Rebus-ark til alle som måtte ønske å delta. Løypen tar ca. 1 time å gjennomføre og arkene må leveres inn innen 13:30. Vinneren trekkes samme kveld og publiseres på vår instagramkonto @Hovdenaktiv.

 • Pris: Gratis
 • Aldersgrense: Ingen aldersgrense

—————-

BARNEBINGO

Klokka 11:30 er det klart for barnebingo på Furumo!

Vi serverer kaker, kakao og kaffe. Det er helt gratis å bli med på bingo og vi deler ut flotte premier til vinnerne! Vi bruker vanlige bingobrett så voksne kan gjerne være med for å hjelpe de aller yngste.

Det er et begrenset antall plasser, meld deg og familien på HER!


 

FREDAG

UTEKINO
Utenfor Kitebua på toppen av Nos
Fra klokka 19:30 - 21:00

For første gang inviterer vi til utekino på toppen av Nos! På lerettet får du se alt fra lokale stjerner til X-Gamesutøvere og vi tar et kjært tilbakeblikk på fjorårets sesong. Pakk med deg sitteunderlag, sovepose og kle deg godt, for her bruker vi naturen som kinosal!

Kitebua vil være åpen og selge varm drikke, sjokolade og ikke minst nypoppet popcorn! Vi samler oss i bunn av stolheisen (Bunn Hovden) før vi tar heisen opp til kinoen. Oppmøte bunn Hovden senest kl. 19:30.

Booking blir tilgjengelig onsdag 23. september!

 • Pris: 75 kr per pers. inkl. heiskort tur/retur
 • Aldersgrense: Ingen aldersgrense, barn under 10 år i følge med voksen

* Obs! Heisen er kun åpen for de som skal på kino

—————-

QUIZ

På fredag kl. 21:00 kjører vi gang med quiz på Furumo!

Quizen inneholder 25 spørsmål, og her kan du briljere innenfor kategorier som musikk, mat & drikke, alpint, geografi, sport, historie, lokalkunnskap og mye annet gøy!

Det er helt gratis å være med og vi har flotte premier fra Coop Extra, Monter Hovden, Sport1, NOS Mote, Furumo, Hovdehytta og Hovden Alpinsenter.


 

LØRDAG

SKATE-SESSION I SENTRUM
Oppmøte i sentrum 
Jenter 11:00 - 12:30 
Gutter 13:00 - 14:30

Lørdag slår vi skikkelig på stortromma med skate-session i Hovden Skatehall! Dette er den perfekte anledningen til å prøve skate eller lære seg noe nytt. Alle deltakere må stille med eget utstyr og hjelm er påbudt. Dette er et lukket arrangement som krever forhåndspåmelding grunnet smittesporing.

Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Booking blir tilgjengelig onsdag 23. september!

I uke 40 får vi storfint besøk fra BABA Skateboards som har kommet hele veien fra Oslo for å holde feriens første skate-session! De har med seg 2 dyktige skatere som er her kun for å lære bort det kuleste de kan om skating. I tillegg vil det være mulig å kjøpe både skateboard og klær fra deres helt nye kolleksjon.

Uke 41 er det Hovden skigymnas som stiller med dyktige instruktører og skaper god stemning i sentrumshallen! Disse instruktørene er ikke bare helt rå på ski/snowboard, men tilbringer utallige timer i skaterampen. Vi håper å se mange jenter og gutter i hallen!

 • Pris: 150,- per pers
 • Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Deltakeren må kunne delta uten foresatte og være i stand til å motta instruksjoner fra instruktørene

—————-

KLUNK OG KLANG

Som det ligger i ordet så er det mulighet for mat og Klunk fra en velfylt bar, samt klang fra lokale sørlandsartister!

Uke 40: Thomas Jenssen trio spiller livlig jazz med mye gjenhørsglede! Thomas Jenssen er en jazzvokalist fra Trøndelag med mange jern i ilden. Med seg har han Anders Dønnestad på tangenter og Ole Henrik Bottolfs på trommer.

Det blir glitter, jazz og glamour i skjønn forening når denne trioen inntar scenen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Uke 41: Vibeke Siljan trio kommer for å spille. De skaper en avslappet, stilfull atmosfære med sine elegante og dynamiske egentolkninger av kjente jazz- og soulklassikere!

De erfarne musikerne evner å nå ut til et bredt publikum med sitt profesjonelle samspill, musikalitet og sin egen unike sound. Vibeke har med seg to av Sørlandets fineste musikere Thomas Edvartsen på piano og Espen Grundetjern på bass, sammen leverer en stemningsfull konsert med det lille ekstra!


 

SØNDAG

På søndagen har vi ikke noe på programmet, men det er uansett mye å finne på!

Sjekk ut alle aktivitetene på Hovden under: