Hovdehytta

Stengt etter pålegg fra Bykle Kommune. Avgjørelsen gjelder frem til og med 26.mars. Vi beklager ulempene dette medfører for våre gjester. I en slik situasjon er det viktig at alle bidrar for å hindre økt smitte i Norge.


Velkommen til Hovdehytta!

Hovdehytta har 30 leiligheter med over 200 sengeplasser. Vi har en koselig peisestue med bar, som har åpent fredag og lørdag kveld fra 1 desember til 1 mai. På bestilling kan vi tilby gruppe frokost, lunsj og middag. Vi har konferanse muligheter for grupper på opptil 70 personer på huset, men samarbeider med Hovden Grendehus som har konferanse sal med plass til 200 gjester.

Vi tilbyr leiligheter fra 4 til 12 sengeplasser. Leilighetene har en gjennomgående god standard. Alle leilighetene har et åpen løsning med kjøkken og tv stue, eget bad og 2-5 soverom.

Hovdehytta ligger midt i smørøye, med gåavstand til alt. Langrennssporene som starter rett utenfor døra, sentrum med butikker og restauranter ligger en 2-minutters spasertur unna. Hovden Badeland & Spa ligger vegg i vegg. Hovden Alpinsenter går man til på 10 minutter, eller man kan benytte seg av skibussen som stopper rett utenfor.

Velkommen til hyggelig fjellopplevelse på Hovdehytta!

Om leilighetene

Les mer om leilighetene på Hovdehytta her!

Mer info