Hovden Alpin Lodge

Stengt etter pålegg fra Bykle Kommune. Avgjørelsen gjelder frem til og med 26.mars. Vi beklager ulempene dette medfører for våre gjester. I en slik situasjon er det viktig at alle bidrar for å hindre økt smitte i Norge.


Velkommen til Hovdens flotteste restaurant i vinter!

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken.

Her kan du spise lunsj med Hovdens beste utsikt, kjøre afterski med stil, spise en god middag eller mingle i Hovdens beste Coctailbar.
Hver lørdag gjennom vinteren har vi DJ på Afterskien.
Årets nyhet er at vi har gjort endringer på vår kveldsmeny. I tillegg til vår berømte fjøl-meny, kan du nå kan du spise en 3-retters med kjøtt, og en 3-retter med fisk. Menyen skiftes annenhver uke, så her kan du oppleve nye smaker og nye retter hele vinteren igjennom.

Hovden Alpin Lodge har en unik beliggenhet midt i alpinbakken, høyt og luftig og med en flott utsikt over skianlegget og Hovden Sentrum. Den store terrassen like utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær. Her kan du nyte et glass vin og en bedre middag med utsikten fra hele 1175 høydemeter ned mot Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.

Anlegget er en fjellgård bygd i tradisjonsrik lafteteknikk. Stedet er lagt strategisk til rette og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man driver langrenn, alpint, telemark eller snowboard.

 

Vi minner om bordbestilling på kvelden, da vi ofte opplever å ha full restaurant.