Lunsj

Lodge Burger

Burger laget på storfe. Serveres med brioche, cheddar, majones, salat, sylteagurk, pommes bistro og aioli.

259,-

Gulasjsuppe

Klassisk hjemmelaget gulasj, serveres med rømme og brød.

185,-

Moules Frites

Kremet blåskjell med choritzo, pommes bistro og aioli

235,-

Rekesalat

Serveres med reker, rødløk, agurk, tomat, hjertesalat, sitronolje og majones

225,-

Kyllingsalat

Servere med kylling, rødløk, agurk, tomat, hjertesalat og parmesandressing.

225,-

Bangers and Mash

Bjåenpølse fra Fjellgården, potetstappe og sjysaus

210,-

Speketallerken

Smaken av Setesdal, et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser.

295,-

Barnemeny

Glade pannekaker

Serveres med krem og bringebærsyltetøy

125,-

Pølsespyd

Serveres med Pommes Bistro eller potetstappe

125,-

Barneburger

Serveres med Pommes Bistro eller potetstappe

125,-

Ukens meny

Serveres mellom 18.00 og 22.00.

Carpaccio av okse

Bufarost fra Valdres, tyttebær, trøffelaioli og ruccola

145,-

Stekt Uer

Stekte amadinepoteter, ertepuré, pepperrotskrem og gressløksaus

310,-

Norske Oster

Et utvalg av norske oster, marmelade og flatbrød

175,-

3 retter

545,-

6 retter

895,-

Søtpotet og gulrotsuppe

Med syltet ingefær

125,-

Ytrefilet av Kalv

Pommes anna, syltet gulrot, gulbete, stekt persillerot og rødvinsaus

310,-

Sitronterte

Med italiensk marengs

145,-

Fjølmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

295,-

Marcus kjøtt

Fjøl med langtidstekt kjøtt servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

395,-

Sjokoladekake

Med kirsebær og rømmeis.

129,-

Meny alle tre serveringer

620,-

Selskapsmeny

Når du har bestillt for åtte eller fler enn åtte personer gjelder våre sellskapsmenyer som er et utvalg av våre mest populære retter. Dere kan velge mellom to forkjellige menyer; Fjølmenyen eller 3 retters meny. For å sikre dere en best mulig opplevelse må menyvalget være gjeldende for hele selskapet, dvs. at alle spiser det samme. Vi tar selvsagt hensyn til allergier, dietter, vegetarianere osv.

Fjølmenyen 620,-

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

Marcus kjøtt

Fjøl med langtidstekt kjøtt servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

Sjokoladekake

Med kirsebær og rømmeis

Ukens meny

545,-

Carpaccio av okse

Bufarost fra Valdres, tyttebær, trøffelaioli og ruccola

Ytrefilet av Kalv

Pommes anna, syltet gulrot, gulbete, stekt persillerot og rødvinsaus

Sitronterte

Med italiensk marengs

Vegetarisk Fjølmeny

Vegetarisk fjølmeny er kun ved forhåndsbestilling minst 1 uke i forkant.

Vegetarfjøl

Fjøl med vegetariske godbiter som oliven, artisjokk, syltet sopp, tomatsalsa, asparges, paprikaost, oliventapanade, chevre og brød

145,-

Felicias Veggo

Fjøl med grillet blomkålshode servert med potetpurè, grillet halloumi, bønnesalat, savoikål, rotfrukter, grillet eple, rødvinsaus og yoghurtsaus.

330,-

Ostefjøl

Norske oster servert med flatbrød

165,-

Meny alle tre serveringer

545,-

Dessert

Sitronterte

Med italiensk marengs

145,-

Sjokoladekake

Med kirsebær og rømmeis

129,-

Is og Sorbet

Spør din servitør

145,-