Lunsj

Lodge Burger

Burger laget på storfe. Serveres med brioche, cheddar, aïoli, salat, tomat og pommes bistro.

235,-

Ski-in ski-out Gulasjsuppe

Klassisk hjemmelaget gulasj, servert med rømme og brød.

165,-

Moulle Frittes

Blåskjell i kremet choritzosaus servet med pommes bistro

230,-

Kyllingsalat

Servert med kylling, spekeskinke, pinjekjerner, krutong og parmesandressing.

210,-

Bangers and Mash

Bjåenpølse fra Fjellgården, potetstappe og sjysaus

210,-

Speketallerken

Smaken av Setesdal, et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser.

245,-

Barnemeny

Glade pannekaker

Servert med krem og blåbærsyltetøy

125,-

Pølsespyd

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

125,-

Barneburger

Servert med Pommes Bistro eller potetpurè

125,-

Fjell-Tapas

Serveres mellom 18.00 og 22.00. Alle retter er laget for å deles og et fullt måltid tilsvarer ca 4-5 retter per person.

Brød og Smør

55,-

Liten salat

65,-

Stekte kamskjell

Mango, vårløk og chilimajones

138,-

Gravet Fungi-laks

Eple, potetchips og ponzusaus

130,-

Spekefjøl

295,-

Røkt makrell

Spekeskinke, gulbete og pepperrotsrømme

145,-

Struva med spekekrem

Svensk rosettbakkels med spekekrem, løk og bufarost fra Valdres

95,-

Vegetar Struva

Svensk rosettbakkels med gresskarkrem, syltet løk og bufarost fra Valdres

95,-

Roastbiff

Gravet eggeplomme, gulrot og sylteagurk

105,-

Andelår confit

cornichons, rødløk og løkmajones

105,-

Carpaccio på elg

syltet tyttebær, bufarost fra Valdres og rucculakrem

125,-

Potetstappe

55,-

Cherrytomat, Kapers, Oliven

55,-

Søtpotet fries

69,-

Grillet hjertesalat

chevre, multer og valnøtter

120,-

Smørbakt gulbete

sitron, mandler og Hollandaisesaus

95,-

Hasselbackspotet

Hasselbackspoteter med løyrom og rømme

120,-

Blåskjell

Med kremet choritzosaus

115,-

Kveite

blåskjellrisotto og blåskjell

135,-

Ostefjøl

Norske oster servert med brød og syltetøy

185,-

Pølse

Pølse fra Fjellgarden med pepperrotsalsa

95,-

Skivet Entrecote

ruccula, sitron og olivenolje

130,-

Elgkjøttboller

tyttebær og kremet timiansaus

125,-

Svineside

Asian style

115,-

Fjølmeny

Rettene som serveres, stilles på midten av bordet, i tre serveringer og deles med alle i ditt selskap.

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

295,-

Marcus kjøtt

Fjøl med langtidstekt kjøtt servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

395,-

Sjokoladekake

Med kirsebær og vanilieis.

129,-

Meny alle tre serveringer

620,-

Selskapsmeny

Når du har bestillt for åtte eller fler enn åtte personer gjeller våre sellskapsmenyer som er et utvalg av våre populæreste retter. Dere kan velge mellom to forkjellige menyer; Fjølmenyen eller Fjell-Tapas menyen. For å sikre dere en best mulig opplevelse må menyvalget være gjeldende for hele selskapet, dvs. at alle spiser det samme. Vi tar selvsagt hensyn til allergier, dietter, vegetarianere osv.

Fjølmenyen 620,-

Spekefjøl

Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken

Marcus kjøtt

Fjøl med langtidstekt kjøtt servert med ukens tilbehør
(tar ca 45 min)

Sjokoladekake

Med kirsebær og vanilieis.

Fjell-Tapas menyen 570,-

Legg til valgfri dessert for +95,-

Potetstappe

Brød og Smør

Søtpotetfries

Gravet Fungi-Laks

Mango, vårløk og ponzusaus

Struva

Svensk rosettbakkels med spekekrem og bufarost

Kveite

blåskjellrisotto og blåskjell

Elgkjøttbuller

tyttebær og kremet timiansaus

Vegetarisk Fjølmeny

Vegetarisk fjølmeny er kun ved forhåndsbestilling minst 1 uke i forkant.

Vegetarfjøl

Fjøl med vegetariske godbiter som oliven, artisjokk, syltet sopp, tomatsalsa, asparges, paprikaost, oliventapanade, chevre og brød

145,-

Felicias Veggo

Fjøl med grillet blomkålshode servert med potetpurè, grillet halloumi, bønnesalat, savoikål, rotfrukter, grillet eple, rødvinsaus og yoghurtsaus.

330,-

Ostefjøl

Norske oster servert med brød

165,-

Meny alle tre serveringer

545,-

Dessert

Frozen cheesecake

med bærsalat og dulce de leche

135,-

Sjokoladekake

Med vanilieis

129,-

Is og Sorbet

Spør din servitør

145,-