HovdenParken

Hovden Alpinsenter har gått inn for å være med i kampen om Norges beste terrengpark. Med 1250 meters lengde, til sammen over 30 blå og røde elementer samt Norges eneste 4-liner (så vidt vi vet), er HovdenParken i klasse med de aller største og beste i landet!

Parken er tilrettelagt så den passer både for nybegynnere og proffe. Her trener freestylelinja ved Hovden Skigymnas, med noen av landets fremste utøvere innen snowboard og twintip. I parken finner du over 30 ulike elementer; rails, boxer, big-jump, funboxer, ulike hopp og wallride. Parken er 1250 meter lang og har flere linjevalg. HovdenParken består av Blåparken og Rødparken.

BlåparkenRødparken
Blåparken ligger i øvre del av terrengparken. Parken kan brukes på alle nivåer, men den egner seg veldig godt for nybegynnere. Blåparken består av:Den røde parken er for de mer viderekomne. Her kan man blant annet finne landets «eneste» 4-liner. Rødparken består av:
- 7 hopp
- 9 kuler
- 1 rainbow box
- 1 steelfiber
- 2 cornere
- 1 wallride
- 1 burk (tønna)
- 2 mailbox
- 1 down box
- 1 piknic table
- 1 liplower
- 1 dancefloor
- 1 battleship
- 1 shotgun
- 1 up to flat box
- 6 hopp (4-liner str, XL og 2-liner str. M)
- 1 downrail
- 1 bonk på lyktestolpen
- 1 battleship
- 1 corner
- 1 rainbowkick
- 1 staircase
- 1 updownflat rail
- Flate – 4-liner: 1hopp - 8m, 2 hopp - 12m, 3hopp - 17m, 4 hopp - 13m

Tusseparken

Her finner du enkle løyper, trekk og en akebakke! I parken er det også et transportbånd som heter Tussebåndet og er gratis for alle i Tusseparken. Det er også skåltrekk for dem som ikke ønsker å bruke båndet. Du trenger ikke et KeyCard for å benytte Tussebåndet. Tussenparken er for de minste parkkjørerne og her foregår det også aktiviteter som passer for barn. I bunnen av bakken er det også skikarusell.