Hovden Fjellstoge restaurant

Hovden Fjellstoge fikk i 2010 kvalitetsstempelet «Norwegian Foodprints.» Hovden Fjellstoge prioriterer matopplevelsen, og alle rettene er forankret i lokale tradisjoner og råvarer. A la carte menyen er sesongbasert, og hver høst lager kjøkkensjef Trond Skjeie en populær viltbuffet, med alt fra naturens spiskammer.

Maten ble kvalitetssikret av Norwegian Foodprints i 2010. Rettene er sesongbasert og kjøkkensjef Trond Skjeie har god erfaring med å sette sammen gode matretter til deg.

Hovden Fjellstoge er medlem av DNT, og alle medlemmer av Den Norske Turistforening får 10% rabatt på ordinære overnattingspriser. Siden fjellstoga ligger bare tre kilometer fra Hovden sentrum, så har du gode muligheter til å besøke både langrennsløyper og Hovden Alpinsenter. Det er mulig for gjestene å ta gratis skibuss til og fra Alpinsenteret. Det er også langrennsløyper rett utenfor hotellet.

Rett ved Hovden Fjellstoge vil du se Vidmyr Naturreservat og elva Otra som renner forbi. Dette gir en god naturopplevelse i pittoreske omgivelser. Hovden Fjellstoge tilbyr noe for alle. Her kan gjesten velge mellom 21 hytter, 8 fjellrom og en svær leilighet. Hvis du ønsker å ha med deg campingvogn er det også campingplass på området. Du kan velge mellom overnatting i rom eller selvhushold i hytte.