Afterski på Offpiste

Velkommen til Offpiste restaurant og afterski med italiensk pizza, shuffleboard, biljard og god musikk! Vi kjører afterski på Offpiste hver lørdag mellom 16:00 - 21:00. NB! Ingen gjester etter kl 18:00.

Offpiste er Hovdens største afterski-plass med deilig pizza fra vedfyrt ovn! Det er også muligheter for å spille shuffleboard, billiard, og dart mm.

Hver lørdag mellom 16:00 – 21:00 er det afterski på Offpiste! Vi slipper ikke inn nye gjester etter kl. 18:00, så her må dere være tidlig ute. Det er mulig å bestille bord med ankomst mellom 16:00 og 17:30.
Nattklubben stenger vi ned inntil corona restriksjonene er borte.

Vi følger alle dagens krav til avstand og smittevern, så her kan du kose deg i trygge omgivelser. All bestilling av mat og drikke vil foregå kontaktløs via mobiltelefon, og det vil bli servert til bordet. I henhold til gjeldene restriksjoner er det spiseplikt ved servering av alkohol.

Hver lørdag kommer det en DJ for å spille musikk og lage god stemning!

  • 20. februar: DJ St. Einar
  • 27. februar: DJ Nag & Friends
  • 6. mars: DJ Ferdinand
  • 13. mars: DJ St. Einar
  • 20. mars: DJ Groovedal
  • 27. mars: DJ St. Einar og DJ Ferdinand
Dansing og mingling mellom bordene vil dessverre ikke være lov, og det vil heller ikke være lov til å ta med seg alkohol på toaletter eller ut på terrassen når man skal røyke.

Utenom det blir det som alltid god stemning med gode venner på ditt eget bord! Skal du danse er det lov på din egen stol og bord.

Grunnet restriksjoner og krav til avstand og smittevern har vi valgt å stenge offpiste kl. 21:00. Dette er fordi vi ser at det er vanskelig å overholde gjeldene krav til avstand utover kvelden, uten at det skaper dårlig stemning. Vi kommer sterkere tilbake med nattklubb når corona restriksjonene er borte.

Aldersgrense:
Lørdag: 20 år

Velkommen til Offpiste!