Butikken er åpen!

Opptil 50% på utvalgte varer hos Sport 1 og Nos Mote! Alle som handler for mer en kr 1000,- i våre butikker eller på nett er med i trekningen av 5 sesongkort på alpinsenteret!

Butikken i sentrum er åpen hver torsdag, fredag og lørdag – og du finner oss også på nett. Nos sine produkter finner du på nosmote.no og sport 1 sine produkter finner du lengre nede på siden.

Vi trekker 1 vinner i måneden! Neste vinner trekkes 1. juni.

Nos Mote

Her får du klær til dame og herre fra de hotteste merkene på markedet om dagen; Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe, Replay, Fiveunits, PartTwo, MbyM, Gestuz, Holzweiler, trendy klokker fra den siste kolleksjonen til Daniel Wellington og flotte smykker fra Bud to Rose. Og fra Gullkorn har de også klær til de aller minste.

Sport 1

Her vil du finne det meste av skisenterets varer og litt til. En butikk med variert utvalg for alle og en hver. Utvalget i butikkene er stort og av de beste merkene i bransjen: Peak Performance, Bergans, Norrøna, Fjällräven, Devold, Hestra, Jotunheim, Oakley,Adidas, Mons royale, Hoka One one, Kari Traa, og mange fler. Disse merkene er godt etablert i sitt felt, slik at vi kan være trygge på at kunden får et produkt av god kvalitet.

Velkommen innom butikken for en hyggelig handel.