Høstferien på Hovden

Høstferien uke 40 og 41 (1-12 Oktober) skjer det mye på Hovden, ta en titt!

Guidet topptur – Hver dag kl 10

Opplev Hovden fra toppen av et fjell med fantastisk utsikt. Du/dere velger selv hvilken topp dere vil gå til. Nos, Hartevassnut, Otrosåsen eller Hovdenut.

 

Downhill – Hver dag kl 10-17

Downhill på alpinsenteret med profesjonell instruktør. Ta heisen til toppen og prøv våre to tilrettelagte downhillstier med forskjellig vanskelighetsgrad. Prisen inkluderer leie av sykkel og beskyttelse.

 

 

 

Stisykling med guide – Hver dag kl 11-14

Terrenget rundt Hovden byr på variert stisykling, og Hovden Aktiv tilbyr stisykkelturer i forskjellige kategorier.
Turene går på sti, i turløyper og på skogs/anleggsveier. Flere av turene gir flott utsikt over høyfjellet på Hovden.

 

Rappelering Hver dag kl 13-15

Har du prøvd å rappellere før? Det kan du nå få prøve i hele høstferien! Våre aktivitetsledere guider deg trygt ned fjellveggen mens du rappelerer. Fantastisk utsikt!

Elvesnorkling – Hver dag kl 14-15

Hva med en badetur i høst? Vi stiller med våtdrakt og er klare for å vise deg Otra, fra vannsiden!

Kulphopping – Hver dag kl 14

Bli med på en spennende og morsom aktivitet. Sammen med våre instruktører kan du nå teste kulphopping i Otra. Kulphopping gir deg en luftig og ikke minst en forfriskende opplevelse. Hopp ut i den klare fjellvannet med våtdrakt og vest. Velg mellom to lokasjoner og mellom tre forskjellige høyder; 3, 5 og 10 meter. Instruktørene er sertifiserte livredderen og sørger for en sikker og morsom opplevelse for alle.

Klatring i sentrum – Hver dag

I sentrum står klatreveggen åpen hver dag, hvor langt opp kommer du?

Sykkelutleie – Hver dag

Hos Hovden Aktiv, i Hovden sentrum, kan du leie terrengsykler. Det er både enkel offroad sykler og grove stisykler til utleie.De siste kan også benyttes til downhill sykling. Pedalene er en kombi-pedal med SPD-feste på den ene siden og standarplattform på den andre.