Vi stenger

Hovden Alpinsenter, alle restauranter og overnatting på Hovden stenger med umiddelbar virkning etter pålegg fra Bykle Kommune.

Vi står i en helt ekstraordinær situasjon. Det reiser mange spørsmål. Og verken vi eller bransjen har alle svarene ennå.
Vi får veldig mange spørsmål nå. Vi kommer til å ta kontakt med alle gjestene som har booked og planlagt sin tur til oss i nærmeste framtid.
Generelle spørsmål om avbestilling og tilbakebetalinger kan vi ikke svare på akkurat nå, da vi avventer føringer for bransjen.
Her finner du riktig informasjon og kontakt informasjon dersom du trenger å komme i kontakt med oss.

Hovden Alpinsenter

Hovden Alpinsenter stenger med umiddelbar virkning fra 12.03 etter pålegg fra Bykle kommune. Vi holder stengt til og med 14.04. Hovden Alpinsenter har en god dialog med lokale myndigheter ang. CONVID-19. Dette gjelder også for Hovden Aktiv AS med skiutleie og skiskole. Grunnet stor pågang ber vi gjester å ikke ta kontakt med oss på telefon men heller send inn din henvendelse på post@hovdenalpinsenter.no . Vi prøver å gi alle en tilbakemelding så fort det la seg gjøre men vi ber om tålmodighet i denne vanskelige situasjonen.

 

Hovden Alpin Servering

Våre restauranter har blitt stengt med umiddelbar virkning fra 13.03. etter pålegg fra bykle kommune. Vi holder stengt til og med 14.4. Dette gjelder for Hovden Alpin Lodge,, Furumo, Offpiste, og Skikroa. Hovden Alpin Servering har en god dialog med lokale myndigheter ang. CONVID-19. Vi følge situasjonen nøye og kommer med mer informasjon når noe skulle endre seg. Vi er dessverre ikke tilgengelig på telefon og ber alle våre gjester dersom du har noe spørsmål å ta kontakt med oss på post@hovdenalpinlodge.no
Vi prøver å svare alle henvendelsene så fort som mulig med ber om tålmodighet i denne vanskelige situasjonen.

Overnatting ved Hovden Alpin Resort

Hovdehytta ble stengt med umiddelbar virkning fra 13.03 og Hovden Hytteformidling 15.03. etter pålegg fra Bykle kommune. Vi holder stengt til og med den 14.04. Vi kommer til å ta kontakt med alle gjestene som har booked og planlagt sin tur til oss i nærmeste framtid.  Generelle spørsmål om avbestilling og tilbakebetalinger kan vi ikke svare på akkurat nå. Grunnet stor pågang ønsker vi alle henvendelser blir sendt inn til post@hovdehytta.no eller post@hovdenhytteformidling.no

 

Bykle Kommune

Hovden Alpin Resort har en god dialog med lokale myndigheter ang. CONVID-19
Vi anbefaler alle våre gjester og hyttebyklarer til å holde seg oppdatert gjennom kommunen sin nettsiden:

https://www.bykle.kommune.no/

 

Vi lover alle våre gjester at vi jobber hardt for å gi dere gode svar og at vi kommer til informere dere så fort vi vet mer.